Dimas

Dimas Collagen | Govedski i Riben Kolagen

Почитувани клиенти, Со задоволство Ви го најавуваме есенскиот попуст на - Димас Колаген! Од 18.10.2023 сите наши колагенски производи ќе бидат достапни со супер попуст од 15%. Колагенот е од суштинско значење за здравјето на кожата, косата, ноктите.. Нашиот Димас Колаген е формулиран со највисоки стандарди на квалитет и содржи активни состојки кои ќе Ви помогнат да го одржите здравиот и младешки изглед. Понудата трае од 18.10 до 31.10, па Ви овозможува доволно време да ја искористите оваа извонредна можност. Не губете време и инвестирајте во Вашето здравје и лична нега. За да ја искористите оваа акција, посетете ја нашата онлајн продавница на https://dimas.mk/shop или на продажните места https://dimas.mk/prodazni-mesta/ Искористете ја оваа можност да се погрижите за Вашето здравје и убавина со Димас Колаген. Ви благодариме на довербата и се надеваме да ги задоволиме Вашите очекувања. Со почит, Димас тим

ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ ЗА ДИМАС

нашите производи

ПРОИЗВОДИ ЗА ЗДРАВА НАВИКА

ЗОШТО ДИМАС?

Со тек на време, идеалните нивоа на колаген кои нашето тело природно ги произведува почнуваат да се намалуваат. На возраст од 40 години, способноста на телото да произведува колаген се намалува за 25%. На возраст од 60 години, намалувањето е преку 50%. Ова особено се однесува на колагенот тип 1 и 3.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException