Dimas

Home

Почитувани клиенти, Со задоволство Ви го најавуваме есенскиот попуст на - Димас Колаген! Од 18.10.2023 сите наши колагенски производи ќе бидат достапни со супер попуст од 15%. Колагенот е од суштинско значење за здравјето на кожата, косата, ноктите.. Нашиот Димас Колаген е формулиран со највисоки стандарди на квалитет и содржи активни состојки кои ќе Ви помогнат да го одржите здравиот и младешки изглед. Понудата трае од 18.10 до 31.10, па Ви овозможува доволно време да ја искористите оваа извонредна можност. Не губете време и инвестирајте во Вашето здравје и лична нега. За да ја искористите оваа акција, посетете ја нашата онлајн продавница на https://dimas.mk/shop или на продажните места https://dimas.mk/prodazni-mesta/ Искористете ја оваа можност да се погрижите за Вашето здравје и убавина со Димас Колаген. Ви благодариме на довербата и се надеваме да ги задоволиме Вашите очекувања. Со почит, Димас тим

LEARN MORE ABOUT DIMAS

OUR PRODUCTS

DIMAS COLLAGEN

WHY DIMAS?

Over time, the ideal levels of collagen that our body naturally produces begin to decline. At the age of 40, the body’s ability to produce collagen is reduced by 25%. At the age of 60, the reduction is over 50%. This is especially true for collagen types 1 and 3.

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication. Type: OAuthException