Dimas

Убавина

Се што треба да знаете за колагенот

Драгана МладеновскаАеробик и пилатес инструктор, Сопственик на FitLife Fitness Studio, Магистeр по фармација и диететика.https://fitlife.com.mk/author/dragana/ Во последните неколку години многу големо внимание е свртено кон колагенот и неговото влијание врз здравјето и убавиот изглед на кожата, но што всушност преставува колаген и зошто е значен за човекот?Колагенот е најзастапен протеин...

Read more

Говедски или Рибен колаген: кој да го изберам?

Без оглед дали ќе изберете говедски или рибен колаген од Димас, не може да згрешите. Двата производи се добар, здрав избор и со редовна употреба ќе му помогнат на Вашето тело да остане здраво и убаво. Одлучувачкиот фактор е личниот избор, нутритивните ограничувања и здравствените причини, на пр. алергии. Како...

Read more